Amitől a nevelés, a diákélet is örömtelibbé válik

Játsszunk táblajátékot! – a táblajáték foglalkozások kézikönyve (PDF)

könyvborító

Sikeres táblajáték foglalkozásokhoz vezető útmutató a Játsszunk táblajátékot! PDF.

Mi teszi ezt a könyvet kivételessé? Ez a kifejezés nem túlzás, már csak a téma miatt sem. Ezenkívül betegesen ügyeltem a részletekre, a gyakorlati használhatóságra.

 1. Bárhol kezdheti, azonnal gyakorlatba ültethető tanácsokat talál benne. Nem csoda, hisz ez volt a célom.
 1. Kollégákkal történt beszélgetések indítottak a könyv megírására. Azokra a kérdésekre adtam választ, amelyek szóba jöhetnek a táblajáték foglalkozások elkezdésének kapcsán. Milyen nehézségek merülhetnek fel, hogyan, milyen lépésekkel próbálhatjuk ezeket áthidalni, és jól működő szakkört létrehozni?
 1. Sokéves tapasztalataimat írtam meg ebben a PDF-ben, amit a táblajáték foglalkozások megtartása során szereztem.
 1. Játék, élmény, öröm. Ezek a szavak jutnak eszembe leginkább, ha táblás játékokra gondolok. Ráadásul nemcsak a gyerekek szemszögéből, hanem a pedagógusokéból is. Persze a sok munka is, aminek azonban van értelme.
 1. A könyvben taglalom a legjobb kezdőjátékokat, játékcsaládokat, különböző játékkülönlegességekre és versenyfajtákra is kitérek, amelyek a gyerekek motiválásában óriási szerepet játszanak.
 1. Olyan szervezési, játéktanítási módszereket osztok meg a kézikönyvben, amelyek jelentősen megkönnyítik a felhasználók dolgát, felgyorsítva a tanulás folyamatát.
 1. A PDF útmutatásai alapján felvillanyozó versenyeket is szervezhet, amelynek nagyon sok gyerek fog örülni, és várni fogják a következőt.
 1. Olyan extrákat is tartalmaz a „Játsszunk táblajátékot!” című e-könyv, mint az „Ifjú játékmester” próbának, vagy a Hétpróbások Bajnokságának részletes bemutatása.
 1. A könyv teljes mértékben alkalmas arra, hogy sikeresen működő játékfoglalkozást indítson és folytasson. Ha az olvasottakat kiegészíti a honlapom anyagaival, akkor ezt a hatást egyenesen fel fogja turbósítani.
 1. Nekem rengeteg sikerélményem kötődik a táblajátékhoz, amelyet a hejőkeresztúri iskolával értem el. Jó lenne, ha minél többen átélnék ezt.
 1. Ezzel a könyvvel éppen ezt akarom: másokat hozzásegíteni hasonló sikerekhez. Ha mindennap használja a könyvet, és a benne lévő javaslatokat meg is valósítja a gyakorlatban, akkor az eredmények nem maradhatnak el.
 1. A táblás játékok és a könyv alkalmazása biztos pontot fognak jelenteni az iskola életében, mert a játékok teszik a dolgukat, hatnak. Csak hagyni kell. Főleg a kisebbeket megcélozni velük. Mindezek tetejébe még segítek is a könyv használóinak a megvalósításban: soron kívül kérdezhetnek az elérhetőségeimen keresztül.
 1. A TENK (Táblajátékkal Eredményesen Nevelők Klubja) hasonló elvekre épül, mint a kézikönyv, csak itt a fejlesztés van fókuszban. Sokszínű feladatlapok, játéklapok tehetséggondozáshoz, a legkülönbözőbb nevelési célok megvalósításához, táblajáték-matematika. Mindezeket elektronikus levelekben kapja az olvasó. Nagyon jó folytatás a kézikönyv után, de önmagában is működőképes. Azok, akik ez iránt jobban érdeklődnek, megrendelhetik ezt.

A kézikönyv (PDF) ára 4 900 Ft, a TENK tagság éves díja 15 700 Ft.

Ha szeretné tudni, milyen érzés vezetni egy táblajáték foglalkozást és sikereket elérni vele, akkor töltse ki a megrendelési űrlapot:

A kézikönyv (PDF) megrendelése

A TENK tagság megrendelése

Elérhetőségeim:

fejlesztestablajatekkal[kukac]meszaros-mihaly[pont]hu

+36 20 222 9813

Mészáros Mihály

9 hozzászólás a(z) “Amitől a nevelés, a diákélet is örömtelibbé válik” bejegyzéshez

 1. Engem könyv formàjàban érdekelne.És csak akkor, ha kerülik benne a tvshop jellegû “ajànlàsokat”.

 2. Visszajelzés: Amitől a táblajáték foglalkozásoknak működniük kell 1. | meszaros-mihaly.hu

 3. Visszajelzés: Hétpróba, versenylap | meszaros-mihaly.hu

 4. Visszajelzés: Logikaszinó | meszaros-mihaly.hu

 5. Visszajelzés: Hogyan tanítsunk új táblajátékokat? | meszaros-mihaly.hu

 6. Visszajelzés: Táblás játékok kezdéshez 2. | meszaros-mihaly.hu

 7. Visszajelzés: Amitől a táblajáték foglalkozásoknak működniük kell 2. | meszaros-mihaly.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.