Ha Ön is szeretné bearanyozni a pedagógiai pályafutását, minél több örömet és elégedettséget érezni, ugyanakkor lelkesítő célokat találni, akkor jó helyen jár…
Az ehhez vezető első lépéseket mindjárt meg is teheti… Ez a
Táblajátékos sikermaximalizáló program (Játéktanítás és Alkalmazás)
Ingyenesen letölthető alapcsomagok
„Játéktanítás”
Forrás- és eszközjegyzék táblajátékokhoz, tanításukhoz

Ez a rövid INGYENES e-könyv megmutatja Önnek:

  • Hol nézzen utána a táblajátékoknak és tanításuknak?
  • Hol találja meg: hogyan és milyen célra használhatja őket, vagy hogyan kezdjen hozzá?
  • Honnan, milyen játékokat, eszközöket szerezzen be?

Azok számára nélkülözhetetlen, akik még csak most kezdik a „táblajátékozást”. És azok számára is nyújthat újdonságot, akik tovább szeretnének lépni ezen a téren.

Sikerjátékok

Olvassa el ezt az INGYENES e-bookot, amelyből kiderül, hogy mik voltak a legnépszerűbb táblások a hejőkeresztúri diákok körében, hosszú éveken át! 10 kiemelt játéknak a leírását is megtalálja benne. Bevezetésükkel tömegesen szerezhet híveket a táblás játéknak, s így új nevelési eszköz kerül a birtokába.

Az élménypedagógia és az innovatív megoldások iránt érdeklődők nem hagyhatják ki. Ezeknek a játékoknak a kitartó alkalmazásával intézményük még inkább kiemelkedhet az iskolák tömegéből, és ezzel a különleges programmal még jobban felhívhatja a figyelmet magára.

Tippek gyerekek inspirálásához – Hogyan ösztönözzük gyerekeinket nagyobb teljesítményre táblajátékokkal?

Ez az INGYENES e-könyv megmutatja, hogy mi a sikeres táblajáték foglalkozások 8 nélkülözhetetlen összetevője. Konkrét példákkal, megvalósítási ötletekkel kiegészítve.

Ha már vezet táblajáték foglalkozást, vagy szándékában áll vezetni, akkor Önnek való elsősorban ez a PDF. Nagymértékben előrelendítheti munkája eredményességét.

„Alkalmazás”
Hogyan motiváljunk táblajátékkal? (különös tekintettel a hátrányos helyzetű gyerekekre)
Csekklista

Ha érdekli, hogy milyen játékokkal, módszerekkel, motiváló fogásokkal és eszközökkel kötheti le a gyerekeket, akkor érdemes letöltenie ezt az INGYENES PDF-et! Válogatás a legkedveltebb játékokból. Különböző módszertani, motiváló fogások és eszközök listája.

Mindezek a sokszorosan kipróbált dolgok akkor ajánlottak különösen Önnek, ha diákjai közül többen, vagy sokan:

  • ingerszegény családi környezetből származnak;
  • figyelemzavarosak;
  • magatartás problémásak;
  • hiperaktívak;
  • egyáltalán nem érdeklődőek.
Táblajátékok tantárgyi vetületei – alkalmazások

Ha szeretné a tanórákat színesíteni, kiegészíteni táblajátékokkal, akkor ebben az INGYENES PDF-ben ötleteket, kapcsolódási pontokat talál a matematika, történelem, földrajz, irodalom, zene, nyelvtan, kémia, nyelvek, technika-rajz, informatika, testnevelés-sport tantárgyakhoz. Természetesen nem egyforma mértékben és mélységben.

Tehetséggondozás táblajátékkal – főbb területei

Ebből az INGYENES e-könyvből megtudhatja, melyek a legfőbb lehetőségei a tehetségfejlesztésnek táblajátékokkal: a hagyományos oktatáshoz kapcsolódóan és azon kívül.

Ha Ön érdekelt a tehetséggondozásban valamilyen módon, akkor meglepően jól használhatja ezt a PDF-et a táblajátékokhoz kiindulási alapként és iránytűként.

LETÖLTÉSEK

Az ingyenes csomagok elküldéséhez szükséges az alábbiak elfogadása:

„Igen, hozzájárulok ahhoz, hogy Mészáros Mihály táblajátékokhoz, tanításukhoz és alkalmazásukhoz kapcsolódó e-mail leckéket és elektronikus ajánlatokat küldjön nekem.”

Az adatai természetesen 100%-os biztonságban vannak. Azokat nem adjuk ki harmadik félnek. Mi is utáljuk a spam-et. Jogi információk, adatvédelmi irányelvek >>

Bármikor leiratkozhat, amikor csak akar.

ÍRJA BE IDE A NEVÉT, AZ E-MAIL CÍMÉT, ÉS MÁRIS KÜLDÖM A SAJÁT PÉLDÁNYA LETÖLTÉSI LINKJEIT

Név*:
E-mail cím*: