SZÉP NAPOT KÍVÁNOK! Ön is unja már A SOK KÍSÉRLETEZGETÉST A TÁBLÁS JÁTÉKOKKAL? (NEM BESZÉLVE MINDEN EGYÉB MÁSRÓL)

HOGY MIT, MILYEN SORRENDBEN TANÍTSON? HOGYAN MOTIVÁLJON? EGYÁLTALÁN, HOGYAN TARTSON SIKERES FOGLALKOZÁSOKAT, HOGY A GYEREKEK ALIG VÁRJÁK MÁR A KEZDETÉT?

Itt az idő, hogy leszámoljon ezzel a problémával! 

Üdvözlöm, az én nevem Mészáros Mihály és pontosan tudom, mit érez most, amikor A SIKERES FOGLALKOZÁSOK TITKÁRÓL kérdeztem. Sokan ugyanebben a cipőben jártak, amikor elegem lett…

Hasonló helyzetben voltak, mint Ön, és ezért úgy döntöttem, leírom a saját tapasztalataimon nyugvó, jól bevált javaslataimat, ötleteimet, a garantáltan működő megoldást, ami SEGÍT LESZÁMOLNI AZZAL, HOGY A TÁBLAJÁTÉK FOGLALKOZÁSOK MEGREKEDJENEK EGY BIZONYOS SZINTEN!

HOGY AZ NE CSAK EGY NYŰG LEGYEN AZ ÖN SZÁMÁRA, MIVEL AZ FERGETEGES HATÁSÚ IS LEHETNE AZ ÖN ÉS DIÁKJAI ISKOLAI ÉLETÉBEN!

Önnek már könnyebb lesz, mert a teljes megoldást kérheti ezen az oldalon, kedvező áron, bónusz ajándékokkal.

Nézzük meg pontosan, mit kap ebben a csomagban:

  • JÁTSSZUNK TÁBLAJÁTÉKOT! (PDF), A TÁBLAJÁTÉK TANÍTÁS KÉZIKÖNYVE
  • SZAKKÖRI TANMENET KEZDŐKNEK (PDF)
  • SZAKKÖRI TANMENET HALADÓKNAK (PDF)

A fenti csomag összértéke 8 900 Ft, de most a kézikönyv árának (6 900 Ft) feléért kérheti. Kérje az ajánlatot, és takarítson meg ma 5 450 Ft-ot!

KÉREM A JÁTSSZUNK TÁBLAJÁTÉKOT! KÉZIKÖNYVET ÉS A KÉT BÓNUSZT 3 450 FT-ÉRT!

A kézikönyvet eddig már 400-an kérték, a vevők ezt mondják róla:

„Játszani mindig jó! Élményt ad, nevel, oktat. Pozitív hatása akkor érvényesül, ha a megfelelő eszköz a megfelelő kezekbe kerül.
Bennem is felmerültek a kérdések: Mikor? Kinek? Mit? Hogyan?
Pedagógusként szerettem volna a diákjaim iskolai életét színesebbé tenni.
Keresve a megfelelő, szakmailag is helyes, iránymutató válaszokat, melyeket a Játsszunk táblajátékot! című kézikönyvben találtam meg.
Kezdeti bizonytalan lépéseim után, az egyértelmű, könnyen érthető útmutatásait követve, egyre magabiztosabb, határozottabb, bátrabb lettem. A foglalkozások változatosabbá, érdekesebbé váltak, a gyermekek érdeklődése méginkább megnyilvánult, fejlődésük látványossá vált.
Köszönöm segítő munkáját!”
Tökölyi Erika, Miskolc

„A Játsszunk táblajátékot! című kézikönyv nagyon sokrétű, minden korosztály számára készült, több területen is használható játékok gyűjteménye és egyben útmutató is, mely pedagógusi munkámat megkönnyíti. Érthetően, részletesen, lépésről-lépésre írja le a játékok szabályát. Beépíthető matematika órára, szabadidős tevékenység hasznos eltöltésére napköziben, illetve táblajáték szakkörön elengedhetetlen a kiadvány használata. A szakkör négy éve működik iskolánkban két csoportban, tagjai már bemutatót is tartottak a tanultakból más iskolából, településről érkező tanulóknak, felnőtteknek, melyet örömmel és érdeklődve fogadtak a látogatók.
Rendkívül jó motiváció a gyerekeknek, fejleszti a társas kapcsolatokat, a közösséget, színesíti, gazdagítja iskolában eltöltött idejüket. Sikerélményhez juttatja a tanulókat. Elsőseim már reggel, tanítás előtt is szívesen játszanak.
Több éves tapasztalatom, hogy hazaviszik tudásukat és nagyon sok családban már szokássá vált a táblajátékokkal való együttjátszás. Tehát a családokra is pozitív hatással van a táblajáték.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.”
Görömbei Zoltánné, Törökszentmiklós

„Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy tulajdonosa vagyok Mészáros Mihály: Játsszunk táblajátékot! című kézikönyvének. A kitűnően megszerkesztett írásból rengeteg praktikus tanácsot és ötletet kaptam, amit a mai napig használok. Mindenkinek bátran ajánlom, hogy a hozzá legközelebb álló játékkal kezdje a tanítást, és utána szabadon válogasson a tanítványainak szintjéhez mérten.
A megtartott játékfoglalkozásokról a gyerekektől én is csak pozitív visszajelzéseket kaptam.”
Jakab Ivett, Kalocsa

Siessen, mert a kedvező árat és magát az e-könyvet is, csak korlátozott ideig tudom tartani!

KÉREM A JÁTSSZUNK TÁBLAJÁTÉKOT! KÉZIKÖNYVET ÉS A KÉT BÓNUSZT 3 450 FT-ÉRT! 

Megrendelem a Játsszunk táblajátékot! PDF-et 3 450 Ft-ért, a bónuszokkal együtt:

Adatait bizalmasan kezelem, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adom ki.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Az űrlap beküldésével elismeri, hogy a meszaros-mihaly.hu Általános szerződési feltételeit megismerte, elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti. Megrendelését 8 napon belül következmények nélkül visszamondhatja írásban, az info[@]meszaros-mihaly[.]hu címre küldött e-mailben.

Név*:
E-mail cím*:
Telefonszám*:
Számlázási név*:
Számlázási cím*:
Postázási név*:
Postázási cím*:
Üzenet: