Ki akar még idilli állapotot?

Hogy minden flottul működjön. Játékfoglalkozáson, matekszakkörön, logikán, szabadidőben, de matekórák elején is, hogy meglegyen a hangulat!

És persze a jó érzés is ott legyen, hogy “Jól haladunk, lelkesek a gyerekek!”

” – Misi bácsi jöhetek a 7. órában a foglalkozásra?

– Persze, Lacika, jöhetsz. “Backgammonozni” akarsz, ugye?

– Igen.”

Hát, mi mást…

Ez a legújabb trendi. A Backgammon. De van még itt más is…

Dáma, Amőba, Reversi, Poliminók, Dots … és az elmaradhatatlan Mankala… De ez utóbbi csak MOST, bónuszként, ebben a “motivációs” csomagban.

Ez a “MATEMATIKAI JÁTÉKOK ÉS MOTIVÁCIÓ” csomag.

Mit nyújt a ez a csomag, benne a játékok és a fejtörők? 

  • Először is regiment élményt, elsősorban Önnek! Ha átélt már olyat, hogy flegma, az órai munkában részt venni nem akaró tanulót felvillanyoz valami szokatlan dolog, akkor tudja, miről beszélek. De nézzük, mit tartalmaz…
  • 100 feladatot 5 táblajátékhoz – „nemzetközi” Dáma, Backgammon, Reversi, Poliminók, Dots – kapcsolódóan, játékonként 20-at. Valójában lényegesen többet, mert számos feladathoz több kérdés is tartozik.
  • 100-100 feladványt az Amőba és a “nemzetközi” Dáma játékhoz kapcsolódóan. (Amelyek már önmagukban is csodára képesek.)
  • Mindegyik játék leírását is tartalmazza az e-könyv.
  • Megoldási útmutató szintén található benne.
  • Ajánlott irodalommal zárul.
  • És mi van még ezenkívül? Nos… Nem maradhat ki egy “motivációs” csomagból (sem) a Mankala. Így a “matekos” motivációs csomagban benne a “mankalás” Logikai minicsomag. 

EZ MIND EGYÜTT A “MATEMATIKAI JÁTÉKOK ÉS MOTIVÁCIÓ” CSOMAGBAN

Tehát a TÁBLÁS-MATEK, a 100 Amőba feladvány, a 100 dámafeladvány a csomagban és 3 Mankala bónusz (Logikai minicsomag) hozzá:
Villámfejtörők, Gondolkodásfejlesztés-tehetséggondozás, Gyakorlatok kisebbeknek

A MATEMATIKAI JÁTÉKOK ÉS MOTIVÁCIÓ csomag ára 8 700 Ft helyett most csak 6 900 Ft, és mellé még elviheti a “mankalás” Logikai minicsomagot is, benne a 3 bónusszal.

Hogyan juthat hozzá?

E-mailben, PDF formában fogja megkapni a könyvet.

Kitölti a megrendelési űrlapot, rákattint a “megrendelem” gombra, amire válaszként a megadott e-mail fiókjába fog érkezni a visszaigazolás a megrendelési és utalási adatokkal. Utalás után küldöm az e-könyvek letöltési linkjét.

IGENT MONDOK

A “MATEMATIKAI JÁTÉKOK ÉS MOTIVÁCIÓ” csomagot megrendelem, így megtakarítok 1 800 Ft-ot és mellé megkapom a “mankalás” Logikai minicsomagot is:

Adatait bizalmasan kezelem, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adom ki.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Az űrlap beküldésével elismeri, hogy a meszaros-mihaly.hu Általános szerződési feltételeit megismerte, elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti. Megrendelését 14 napon belül következmények nélkül visszamondhatja írásban, az info[@]meszaros-mihaly[.]hu címre küldött e-mailben.

Név*:
E-mail cím*:
Számlázási név*:
Számlázási cím*:
Postázási név*:
Postázási cím*:
Telefonszám*:
Üzenet:
“MATEMATIKAI JÁTÉKOK ÉS MOTIVÁCIÓ” csomag

Üdvözlettel: Mészáros Mihály

Ui.