Az Instant és Produktív Motiváció csomag sikeres megrendelése

Gratulálok! Sikeresen megrendelte az Instant és Produktív Motiváció Csomagot!

Ezzel jelentősen meg fogja könnyíteni a saját dolgát, ezenkívül sokkal több sikerélményben lesz részük, azt garantálom!

Mielőtt bezárná ezt az oldalt, hadd mondjak valamit…

Az Instant Motiváció egy igazi matekos-logikai-játékos csomag! Teljesen más, mint az eddigi, hasonló kategóriájú, tehát “matekos-logikai-játékos” anyagaim. Mint a Táblás-Matek (100 fejtörő), az 50 táblajáték-matematikai feladat, a Játékos Logikai Csomag és a Mankala Csomag.

Megrendeléséért cserébe MOST kivételesen, szinte jelképes áron, 3 700 Ft-ért megszerezheti ezeket is, mindet! Így utaláskor nem 12 700, hanem 16 400 Ft-ot kell fizetnie. (Közleménybe: matekos.)

A Produktív Motiváció csomag mellé pedig, ha nyitott a táblás játékok tanítására és felhasználására, van itt 4 olyan anyagom, amelyeket ilyen céllal készítettem: Játsszunk táblajátékot! (a játéktanítás kézikönyve), Játéktanítás lépései (6 játékon keresztül), Tanterv, tanmenetek, Óravázlatok.

Megrendeléséért cserébe MOST kivételesen, szinte jelképes áron, 3 700 Ft-ért megszerezheti ezeket is, mindet! Így utaláskor nem 12 700, hanem ekkor is 16 400 Ft-ot kell fizetnie. (Közleménybe: játékos.)

Vagy, ha kéri mindkét plusz csomagot (a 8 anyagot) is, akkor 20 100 Ft helyett azonban csak 17 900 Ft-ot kell fizetnie! (Mondanom sem kell, ez éri meg a legjobban, szinte bagóért, 5 200 Ft-ért kapja meg ezt a 8 anyagot pluszban.)

Persze, semmi gond, ha nem kéri, ez csak egy egyszeri, soha vissza nem térő ajánlat a részemről.

Köszönöm a megrendelését!