A Mankala és a Hajtóerő csomag sikeres megrendelése!

Örömmel írom, megrendelése sikerült! Biztos lehet abban, hogy gyerekei gondolkodását és leleményességét sikerrel fogja csiszolni ezekkel a kuriózumnak számító anyagokkal.

Mielőtt bezárná ezt az oldalt, szeretném a figyelmét felhívni arra, hogy a Mankalához hasonló, válogatott  sikerjátékokra (Reversi, Camelot, Szoliter, Sakk, NIM, Poliminók, Malacfogó) épülő Játékos Logikai Csomaggal egészítheti ki a Mankala és a Hajtóerő csomagot.

Ezt csak Önnek, a Mankala és a Hajtóerő csomag megrendelőjének van MOST, egyszeri lehetősége megrendelni féláron:
9 900 Ft helyett, csak 4 950 Ft-ért!

MEGRENDELEM

Adatait bizalmasan kezelem, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adom ki.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Az űrlap beküldésével elismeri, hogy a meszaros-mihaly.hu Általános szerződési feltételeit megismerte, elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti. Megrendelését 14 napon belül következmények nélkül visszamondhatja írásban, az info[@]meszaros-mihaly[.]hu címre küldött e-mailben.

MEGRENDELEM a Játékos Logika Csomagot 9 900 Ft helyett 4 950 Ft-ért:

Név*:
E-mail cím*:
Telefonszám*:
Számlázási név*:
Számlázási cím*:
Postázási név*:
Postázási cím*:
Üzenet:
Az adatkezelési szabályzatot ide kattintva tekintheti meg.