Nem elég lelkesek a diákjai? Vagy csak egy kis tuning kéne az órákhoz?

Itt egy csomag megoldásnak:

TÁBLAJÁTÉKOS LOGIKA-MATEK CSOMAG! 

Amivel garantáltan lebilincselőbbé, színesebbé tudja tenni a foglalkozásait.

Ajánlott matematikai tehetséggondozásra matekszakkörön, táblajáték foglalkozásokon, logikai alprogramon, de akár még matekórán is!

A Táblajátékos Logika-Matek Csomag rendkívül értékes eszköze lehet, ha matematikai tehetséggondozást végez, és/vagy logika, táblajátékos órákat tart, de mindenki számára hasznos lehet a tanulás támogatásában. Az alábbiakban itt van néhány nyomós érv, hogy miért érdemes megvásárolni és használni ezt a csomagot:

 1. Fejleszti a logikai gondolkodást:
  A logikai táblás játékok és a hozzájuk kapcsolódó fejtörő feladatok remekül fejlesztik a diákok logikai gondolkodását.
  Ezek a játékok kihívások elé állítják az agyat, segítve a diákokat abban, hogy jobban megértsék a logikai kapcsolatokat és összefüggéseket.
 2. Erősíti a stratégiai-taktikai készségeket:
  A csomaghoz tartozó játékok ösztönzik a diákokat a stratégiai tervezésre és a hosszú távú gondolkodásra.
  A játékok és a játékokhoz tartozó feladatok pedig taktikai gondolkodásra, helyzetfelismerésre, rugalmas váltásokra késztetnek.
  A stratégiai-taktikai készségek fejlesztése általánosan előnyös, hiszen ezek az készségek segítenek az élet különböző területein is.
 3. Kreatív gondolkodásra sarkallás:
  A logikai játékok és a fejtörők különböző megoldási módokat igényelnek, amelyek segíthetik a diákokat kreatív gondolkodásuk felszínre törésében és a problémák alternatív megoldásainak megtalálásában.
 4. Matekhoz való pozitív hozzáállás kialakítása:
  A játékok és a fejtörők interaktív és szórakoztató módon mutatják be a matematikát. Ez segíthet csökkenteni a matektól való félelmet, és pozitív hozzáállást alakíthat ki a diákokban a matek tantárgy iránt.
 5. Differenciált tanítás támogatása:
  A csomagban található több száz fejtörő különböző nehézségi szintű, és sokféle kognitív képességet megmozgató. Ez lehetővé teszi, hogy differenciált módon, személyre szabott feladatokat kapjanak az eltérő képességű diákok.
 6. Motiváló eszköz a tehetséggondozásban:
  A kihívást jelentő fejtörők és logikai táblás játékok lelkesítő hatással lehetnek a tehetséges diákokra. Ezek az eszközök inspirálhatják és motiválhatják őket a további fejlődésre.
 7. Csoportmunka és kommunikáció fejlesztése:
  A játékok és a feladatok csoportmunkára is alkalmasak, ami elősegíti a kommunikációs és szociális készségek fejlődését.
 8. Közelebb hozza a gyerekekhez a gondolkodást, a matematikát:
  A játékokhoz kapcsolódó feladatok konkrét helyzetekre, állásokra vagy legalábbis játékokra vonatkoznak. Ezek kézzelfoghatóvá, megtapasztalhatóvá teszik a gondolkodási és a matematikai műveleteket.
 9. Kikapcsolódás és stresszoldás:
  A játékok és fejtörők nemcsak tanulási célokat szolgálnak, hanem kellemes kikapcsolódást is nyújthatnak a diákoknak, segítve ezzel a stresszoldást és a jó közérzetet.
 10. Élményszerű Tanulás:
  A Táblajátékos Logika-Matek Csomag egyedülálló módon kombinálja a játékot és a matekot.
  Az élményszerű tanulás hatékonyabbá teheti a tudás elsajátítását, mivel így a diákok szívesebben vesznek részt a tanulási folyamatban.

Ezek alapján egyértelmű, hogy a Táblajátékos Logika-Matek Csomag nagyszerű eszköz lehet a kezében a diákok fejlesztéséhez és motiválásához.

A csomag által kínált motiváló játékok és fejtörők segíthetik abban, hogy tanítási módszereit színesebbé és vonzóbbá tegye. Ezáltal hatékonyabban fejlesztheti a diákok különféle képességeit.

Az interaktív játékok és csoportos tevékenységek kiváló lehetőséget teremtenek Ön és diákok közötti kötetlenebb interakcióra. Ez erősítheti a diák-tanár kapcsolatot és az osztályközösséget.

A játékok és a fejtörők lehetővé teszik, hogy különböző tanítási módszereket kombináljon, például játék alapú és problémamegoldó tanítást. Ez fokozhatja a tanítás sokoldalúságát és hatékonyságát.

Megtapasztalhatja, hogy a diákok elkötelezettebben vesznek részt az órákon, ami megnöveli az elégedettségét és motiváltabbá teszi Önt. Az eredmények láttán át fogja élni a siker ízét.

A játékok és a játékos feladatok révén a saját kreativitása is nőni fog, és sokkal könnyebben, rugalmasabban fogja kezelni a felmerülő problémákat.

Folyamatos fejlődés lesz a része szakmai téren is.

Mivel várhatóan élvezetesebb lesz a tanítás és kevesebb stressz fogja érni, így kiegyensúlyozottabb lesz az élete.

Az újszerű tanítási módszerek és a bekövetkező eredmények növelhetik szakmai hírnevét és megbecsültségét az iskolai közösségekben, de azon kívül is.

Összességében a Táblajátékos Logika-Matek Csomag hatékony eszköze lehet Önnek a tanítás hatékonyabbá tételében, a diákok fejlesztésében és a személyes elégedettség növelésében. A kreatív és interaktív tanítási módszerek bevezetése hozzájárulhat szakmai fejlődéséhez és az osztályközösség erősítéséhez is.

Miből áll a csomag?

Táblás-Matek PDF (100 logikai-matek feladat a táblások világából)

Részletesen: 20-20 feladat (Reversi, Dots, Backgammon, “nemzetközi” Dáma, Poliminók)
Benne még játékismertető és megoldási útmutató.

50 táblajáték-matematikai feladat PDF

Mankala, Vonalnyerők, Malom

100+ tréfás (és nagy kedvenc) villámfejtörő PDF

Válogatás a nálunk legsikeresebb fejtörőkből, garantált a felhőtlen szórakozás – akár matekórán is

A 12 legkapósabb logikai fejtörő típus PDF

A nálunk – matekszakkörön, mindenfajta logikai foglalkozáson, matekórán – legbeváltabb fejtörőtípusok példákkal alátámasztva.

Táblajáték-logikai feladatlapokból egy jó nagy csokorra való (PDF-ek):

Szoliter1
Szoliter2
Rávezető feladatok Mankalához
Mankala villámfeladatok
Mankala feladatok
Mankala gyakorlatok
Mankala számtan és logika
Reversi számtan és logika
Négyzetes fejtörők

Az egész csomag összesen 382 egyedi és eredeti feladatot tartalmaz. Valójában 400-tól is többet, mivel néhány esetben fejtörő típusról beszélhetünk, amelyek több feladatot magukba foglalnak.

MOST ajándék is jár a vásárlóknak:

MiniJátékMester (könyvecske)

Ebben a Dr. Nagy László (Nagylaci) által szerkesztett kivételes könyvecskében 115 észjátékból álló gyűjtemény foglal helyet. Közöttük számos olyan sikerjáték, mint a Dámajátékok, a Mankala, a Backgammon, az Amőba vagy a Reversi.

Táblajátékos Logika-Matek Csomag, amely 4 logikai-matematikai fejtörő gyűjteményt, 9 logikai-matematikai fejlesztő feladatlapot, útmutatót,
és MOST egy játékgyűjtemény ajándékot is tartalmaz, 4 950 Ft-ba kerül.

Mindenestül ennyi. A MiniJátékMestert postán küldöm, a postaköltség az enyém.

Kérek egy csomagot >>