Az „Instant Motiváció” logikai csomag gyakori használata hozzá fog járulni ahhoz, hogy a diákok szívesebben gondolkodjanak, jobban szeressék a matematikát!

Az igazán maradandó élménye pedig az lesz, amikor a külső motiváció belsővé alakul, amikor a tanulók már hiányolják, igénylik ezeket a gondolkodás aktiváló sziporkákat.

Az a hajtóerő, amihez hozzájuttathatja a tanulókat ezzel a csomaggal, tovább is fokozható. Sőt, kiterjeszthető más tantárgyi területre is. Akármilyenre.

Erről szól a „Produktív Motiváció” csomagom, amelyből bárhol, bármilyen foglalkozáson profitálhat. És amelyet féláron felajánlok – szintén elővételben – 8 700 Ft helyett, MOST csak 4 350 Ft-ért!

Mit tud meg a csomagból?

Mivel és hogyan ösztönözze tanulóit bármilyen tanórán? címmel kap egy részletes útmutatót, listát, hogy mit, miért és hogyan csináljon annak érdekében, hogy a diákok érdeklődése hosszú távon fennmaradjon.

A számos tényező közül melyik az, amelyik szinte mindegyik tanulónál beválik. És egyértelműen ez a favorit. Hosszú időn keresztül. Bármilyen szinten alkalmazható. Meg fog lepődni melyik az, mert bizonyára hallott már róla…talán már használta is?

Igaz sztori:

Az egyik ilyen órámon (nyolcadikos fizikán) egy ízben kopogtattak az ajtón…  A következő pillanatban egy kolléganő lépett be azzal a kéréssel, hogy a fenti termek valamelyikében szükség volna egy kis segítségre a tanulók részéről. 8-10 gyerekre, nagyjából 10 perc időtartamban. “Semmi akadálya.”, válaszoltam.

Azt vártam, hogy kezek erdeje fog a magasba emelkedni… (Mint ahogy lenni szokott egyébként…)

Tévedtem. Meg sem mozdultak. Folytatták tovább, amit elkezdtek, mintha mi sem történt volna…

Így, mivel már kezdett kissé kellemetlenné válni a helyzet, bele kellett avatkoznom a „párbeszédbe”:

„Gyerekek, csak egy kis időről van szó, legyetek szívesek, menjetek, azután ott folytathatjátok a „munkát”, ahol abbahagytátok!” Erre aztán kelletlenül felállt előbb 4-5 gyermek, majd követte őt nagy nehezen még vagy ugyanennyi…

Miután végeztek, a „különítmény” visszatért, és szó nélkül folytatta a tevékenységet.

Ennyi a történet, de még valami… Ez már jó ideje, az x. órán történt, tehát szó sincs arról, hogy „újdonság varázsa”, meg ehhez hasonlók. És, hogy ne feledjem megemlíteni… Több, kifejezetten nehezen kezelhető diák is volt ebben az osztályban, egyiküket más iskolából csapták ki magatartás problémák miatt.

De ez csak az egyik hatásos elem a sokból. És mindez csak az első része a csomagnak.

A második… Ötleteket adok táblajátékok tantárgyi felhasználására is, Táblások tanórai alkalmazása címmel. Erőltetés nélkül. Ha olvasott már tőlem, akkor tudja, hogy nem szeretem, ha felcserélik a célt az eszközzel.

Csak akkor van értelme táblás és észjátékot használni bármilyen tanórán, ha az közelebb visz a célhoz. Ha ez teljesül, akkor viszont nagyon előre tudja vinni a dolgokat, a foglalkozást.

És a harmadik… 300 gondolkodásfejlesztő kérdés.

Mindezek a gyakorlatok, kérdések és feladatok „multifunkciósok”, azaz sokféle tanórán, foglalkozáson alkalmazhatók, de ha túlzottan speciálisnak gondolná egyiket-másikat, akkor kellő fantáziával, némi odafigyeléssel átszabhatja saját tantárgyi „kínálatára”.

Tehát a lényeg: MOST, elővételben, szerezze meg a három különálló PDF-ből álló Produktív Motiváció csomagot, amely másoknak, máshogyan még nem elérhető. Spórolja meg az ár felét, MOST mindössze 4 350 Ft-ért legyen az Öné! Ez csakis az Instant Motiváció logikai csomag megrendelőinek, azaz Önnek szól.

Bármilyen órára, foglalkozásra folyamatosan újítható ötletek tárházát kapja. Ezzel a hosszú időkre szóló innovációs csomaggal olajozottabban irányíthatja a foglalkozásokat, és megnyugtatóbb módon terelheti megfelelő mederbe a tanulók viselkedését.

A csomag használatának legfőbb jutalma pedig az, hogy az élményekben gazdag, élvezettel végzett tanulási folyamat mennyivel kedvezőbb hatású a tudásszerzésre és a képességfejlesztésre.

Szeretem a nyer-nyer típusú „játszmákat” és ezek az eszközök, módszerek épp ilyeneket hoznak létre…mindenki jól jár velük. Ön is, a gyerekek is.

Megrendelem a „Produktív Motiváció” csomagot 8 700 Ft helyett 4 350 Ft-ért!

PRODUKTÍV MOTIVÁCIÓ CSOMAG MEGRENDELÉSE:

Adatait bizalmasan kezelem, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adom ki.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Az űrlap beküldésével elismeri, hogy a meszaros-mihaly.hu Általános szerződési feltételeit megismerte, elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti. Megrendelését 14 napon belül következmények nélkül visszamondhatja írásban, az info[@]meszaros-mihaly[.]hu címre küldött e-mailben.

Név*:
E-mail cím*:
Postázási cím*:
Postázási név*:
Számlázási cím*:
Számlázási név*:
Telefonszám*:
Üzenet: