Az általános iskolás korosztály
szellemi doppingolására:
„Instant Motiváció” logikai csomag
Előrendelési határidő:
2021. május 27. (csütörtök), 20:00!

Matematika és fejlesztő foglalkozásokon, alsóban, felsőben, de középiskolában is sikerrel használhatja, képességektől függetlenül.

Benne a célravezető oktatás legfontosabb összetevői: érthetőség, lendület, egyénre szabhatóság, figyelemfelkeltés és nagyobb teljesítményre sarkallás!

A mai gyerekekkel nem könnyű. Meglehetősen más ez a generáció, mint az előtte lévők. Döbbenetes, hogy szinte már a szabályokat nem követő, szokásostól eltérő viselkedés az általános.

Ennek számtalan oka lehet, és számos formában nyilvánul is meg… És ezután sem lesz jobb a helyzet.

Én is szembesülök mindennap azokkal a kihívásokkal, amelyekkel mindez együtt jár. De az évek során, az érdeklődésemből adódóan sikerült olyan dolgokra rábukkannom, amelyek sokat segítettek nekem ezeket a problémákat megszüntetni, vagy legalábbis csökkenteni.

Ezért úgy gondoltam, éppen itt az ideje, hogy megosszam Önnel azokat a praktikákat, amelyek nálam beváltak. Amelyek rendkívüli módon megkönnyítették a dolgomat, és élményt varázsoltak az óráimba.

Összeraktam mindet egy csomagba. Ez az Instant Motiváció logikai csomag.

Mert a motiváció az minden… Mivel minden könnyebben megy általa. Nyert ügye van, ha motiválni tudja a gyerekeket. Mert, ha inspirálni, lelkesíteni képes, megoldódik minden gondja.

A pedagógiai eredményessége, a tanulók teljesítménye, a tanórák hangulata függ attól, hogy mennyire tudja ösztönözni diákjait a foglalkozásokon.

Ebben lehetek a hasznára

A csomag hozzásegíti:

  • hogy jobban kézben tartsa az órát
  • hogy megnövelje a eredményességet
  • hogy megszabaduljon az unatkozó, rendzavaró gyerekektől
  • hogy csökkentse a feszültséget, a stresszt, a frusztrációt
  • hogy kilépjen a szürke hétköznapok, az egyhangú foglalkozások szorításából

Nézze, én nem azt mondom, hogy ezek a játékok, fejtörők és fortélyok Önnek is ugyanúgy alkalmasnak bizonyulnak, mint nekem! Én csak azt mondom, hogy hatalmas erő van ezekben a megoldásokban! És az is biztos, ha ki sem próbálja, akkor nem is fognak használni. 🙂

Ez csak egy lehetőség arra, hogy tegyen egy próbát. Ha nem jön be, az kellemetlen, de nem veszít semmit. Ír nekem és én kérdés nélkül visszautalom a vételárat. És az anyagokat is megtarthatja.

Mindegy, milyen nehéz idők járnak most, vagy milyen nehéz idők várhatók. A csomag birtokában mindig tud új dologgal előállni… A hozzáállásukon változtatni…

Melyik igaz Önre az alábbiak közül?

 

1. Szeretné végre valóban beizzítani a matekórákat. Már az elején..

2. Jó lenne elérni akár még azt is, hogy a gyerekeket figyelmeztetni kellene az óra végét jelző csengőre, mert tudomást sem vesznek róla.

3. Szeretne egy olyan tudásbázist, amire bármikor támaszkodhat.

4. Szeretné a munkáját lelkiismeretesen elvégezni, de minduntalan ellenállásba ütközik a gyerekek részéről.

5.   Tele van tettvággyal, és nem akar több flegma arcot látni.

6.  Jó lenne végre valóban felturbózni a foglalkozásokat és eredményeket elérni.

7. Szeretne könnyen követhető, érdekes módszerekkel, fejtörőkkel és játékokkal megismerkedni, ami rabul ejti a diákokat, és bármilyen csoportos, vagy egyéni fejlesztő foglalkozásokon bevethet.

8. Könnyen és azonnal alkalmazható fogásokat akar, ami magával ragadja a gyerekeket.

9.  Online oktatásban is hasznavehető tananyaghoz szeretne hozzájutni, a feladatokat megoszthatja például képként, vagy Google Drive-on.

Ha talált egyet is közülük, akkor ez a csomag segíteni fog.

Ebben lehetek a hasznára

 

1.  A csomag használatával sikeresen tudja motiválni a tanulóit!

2.  Változatos, gyors lefolyású játékok, tréfás feladatok, a legkapósabb logikai fejtörők, játékos logikafejlesztés lépésenként.

3.  Konkrét gyakorlati tippek és lépések, amiket Ön is azonnal tud alkalmazni!

4.  Pontos leírást kap arról, hogy mit, miért, hogyan csináljon.

Mindezt könnyen olvasható, PDF formában kapja meg!

Előrendelési határidő:
2021. május 27. (csütörtök), 20:00!

Megrendelem a csomagot!

Mit fog találni az „Instant Motiváció”
logikai csomagban?

 

A célom az, hogy az általam ismert legjobb motivációs választékot mutassam be. Amelyeket nagyon szeretek alkalmazni, mert izgalmasak, és nem győzök még évtizedek múltán sem rácsodálkozni, hogy működnek.

Nagyon gyorsan, már olvasás után, sőt, azzal egyidőben már ki tudja próbálni a gyakorlatban ezeket.

Elsősorban matematika órákra és gondolkodásfejlesztő foglalkozásokra terveztem a csomagot. Így például BTMN gyerekek fejlesztésére, táblajátékos szakkörre, logikai foglalkozásra (Komplex Alapprogram) vagy matekszakkörre is.

A siker azonban az Ön közreműködése nélkül nem fog beköszönteni. Számítson arra, hogy tartós változást csak akkor érhet el, ha gyakran használja a csomag elemeit, nemcsak hébe-hóba.

És azt sem ígérem, hogy minden nevelési problémája meg fog szűnni. Az jóval túlmutat az én lehetőségeimen. De lesz eszköz a kezében, amivel bármikor pozitív irányba állíthatja a folyamatot.

Főleg a motiváció, a hozzáállás terén. Ez viszont nagymértékben kihat a magatartásra. El tudja képzelni, hogy valaki aprólékosan, elmerülten bíbelődik valamivel, és eközben képes másokat piszkálni, vagy “szórakoztatni”? Ellentmondás, nem igaz?

Legfőképpen a következő néhány módon fogja tudni a megszerzett anyagokat kamatoztatni:

  • Matematika óráit színesítheti, kedveltetheti meg velük, például az elején vagy a végén… Sőt, alsóban egész órákat szentelhet rájuk a számolás és a gondolkodás fejlesztésére, és ezt ráadásul rendkívül szórakoztató módon teheti meg. Garantáltan nem fogják könnyen megunni…sőt, várni fogják. De amúgy is, mire a végére ér, addigra kezdheti újból, mert jó kis idő el fog addig telni.
  • Kiscsoportos, vagy egyéni fejlesztő foglalkozásain biztosan felvillanyozza majd az ADHD, SNI, vagy BTMN tanítványait. Ezen a téren jó pár sikerélményben volt részem az elmúlt években, amit az észjátékok, a fejtörők és a módszerek produkáltak.
  • Táblajátékos és logikai foglalkozásokba is kiválóan beillesztheti az anyagokat.
  • A villámjátékokkal ugyan a matematika órákat céloztam meg, de más órán, foglalkozáson is hasznosak lehetnek ráhangoló, vagy levezető jelleggel. Minden szinten játszhatók. Egy részük „nyerőstratégiás”, így a tehetséges diákok számára (pl. matek szakkörön) igazi kihívást jelenthet ezek megtalálása.

Fontos megemlítenem, hogy én is használom ezeket az összeállított és összegyűjtött anyagokat, mivel én is gyakorló pedagógus vagyok éppen úgy, mint Ön. Csak azokból válogattam, amelyek nekem beváltak, vagy sokat ígérőek, és közel állnak hozzám. Saját magam számára is emlékeztetőül szolgálnak…

Előrendelési határidő:
2021. május 27. (csütörtök), 20:00!

Megrendelem a csomagot!

Az „Instant Motiváció” logikai csomag összetétele:

 

50 + villámjáték (nemcsak) matekórák elejére, vagy végére

100 + tréfás (és nagy kedvenc) villámfejtörő

A 12 legkapósabb logikai fejtörő típus

A gondolkodás fejlesztése 10 észjátékkal – lépésekre, kérdésekre bontva

Ráadásként most két bónusz jár a csomag mellé.

„Instant Motiváció” logikai csomag: mit fog megismerni belőle?

 

50 + villámjáték (nemcsak) matekórák elejére, vagy végére

Megismerkedhet sakktáblán, vagy gyorsan megrajzolható táblán játszhatókat, de olyanokat is, amelyekhez nem kell játéktábla. (Természetesen mind gyors és egyszerű.) És például az alábbi kérdésekre is választ kap…

Melyek azok a legizgalmasabb játékcsaládok, amelyek egyszerűségük és rövid lefolyásuk miatt különösen alkalmasak a gyerekek felvillanyozására? (Hogy még a szünetben is ezzel akarnak majd néhányan foglalkozni. És mindez BTMN diákkal is megtörténhet.)

Melyek a „jó villámjáték” legfontosabb összetevői?

Milyen egyszerű lépésekkel növelheti a villámjátékok számát?

Egyetlen probléma lehet ezekkel a játékokkal, ha óra elején indítja hangolási, „agykerék olajozási” céllal… Könnyen előfordulhat, hogy nem akarnak majd témát váltani.

100 + tréfás (és nagy kedvenc) villámfejtörő

Sztorizósak, meghökkentőek, furfangosak…

A 12 legkapósabb logikai fejtörő típus

Klasszikusok és kevésbé klasszikusok, egy közös bennük: „mágikus vonzóerőt” gyakorolnak még a…finoman fogalmazzak…matektól kissé eltávolodott tanulókra is, mint szülinapi partin Pistikére a csokitorta.

Melyek azok a rejtvény típusok, amelyekkel még a számtani műveletek gyakorlása is élvezetesebb?

Melyek azok a feladványok, amelyeket fejthetnek kövekkel, korongokkal, de különböző jelekkel, színekkel is?

Mindegyikre mintát is mutatok, és arra is kitérek, hogyan tud a leggyorsabban ilyet összerakni, mivel tudom, nem időmilliomos! (Én sem vagyok az.) Ráadásul úgy, hogy a gyengébb tanulók is labdába rúghassanak!

Választ kap arra is, miképpen lehet egyes típusokat változatosabbá tenni!

A gondolkodás fejlesztése 10 észjátékkal – lépésekre, kérdésekre bontva

Hogyan lehet és érdemes lebontani a játékokat egyszerűbbé? Miért lehet erre szükség?

Előrendelési határidő:
2021. május 27. (csütörtök), 20:00!

Megrendelem a csomagot!

Mit mondtak mások az eddigi (táblajátékos) anyagaimról?

 

“Beépíthető matematika órára, szabadidős tevékenység hasznos eltöltésére napköziben, illetve táblajáték szakkörön elengedhetetlen a kiadvány használata…Rendkívül jó motiváció a gyerekeknek, fejleszti a társas kapcsolatokat, a közösséget, színesíti, gazdagítja iskolában eltöltött idejüket. Sikerélményhez juttatja a tanulókat. Elsőseim már reggel, tanítás előtt is szívesen játszanak. Több éves tapasztalatom, hogy hazaviszik tudásukat és nagyon sok családban már szokássá vált a táblajátékokkal való együtt játszás. Tehát a családokra is pozitív hatással van a táblajáték. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Görömbei Zoltánné

“Játszani mindig jó!  Élményt ad , nevel, oktat.   Pozitív hatása akkor érvényesül, ha a megfelelő eszköz a megfelelő kezekbe kerül. Bennem is felmerültek a kérdések:  Mikor? Kinek? Mit? Hogyan? Pedagógusként   szerettem volna a diákjaim iskolai életét színesebbé tenni…A foglalkozások változatosabbá, érdekesebbé váltak, a gyermekek érdeklődése még inkább megnyilvánult, fejlődésük látványossá vált.”

Tökölyi Erika

“Fejlesztőpedagógusként dolgozom egy általános iskolában és táblajáték szakkört is vezetek. Iskolánkban a gyerekek szeretik ezeket a játékokat, jól motiválhatóak általuk, Észrevétlenül fejlődik sok-sok képességük, amelyek sikeresebbé teszik őket a tanulásban is.”

Nagy Lászlóné Herczeg Márta

“…A táblajátékokat harmadikos gyerekekkel kezdtem el a sakktáblán játszható játékok megtanulását. Matematika órán, az alap feladatok elvégzése után fogtak hozzá a gyerekek. Nagyon jók a tapasztalataim. Szívesen játszották a szünetekben is…”

Veszprémy Eszter

“…örömmel tanulmányoztam minden eddig kapott írásodat, javaslatodat, hiszen egész pályám során az egyik legfontosabb kérdés volt számomra, hogyan lehet játékosan “tálalni” a matekot, kerestem a legjobban motiváló eszközöket, és biztosan állítom, hogy a játék a legfontosabb…
…mondhatom rögtön élénkebbé és érdeklődőkké válnak, pedig már alig lehetett őket munkára fogni a délelőtti 6-7 órai iskolában töltött idő után…
Óriási dolog, ha valaki így tudja motiválni a gyerekeket, és nyilván a matematika órákon is máshogy működnek.” 

Kovács Csongorné

Pluszban még az alábbiakat is megkapja, következzenek a bónuszok:

 

A 10 legjobb, matematikai képességeket fejlesztő játék

Egy listát kap kézhez, amely tartalmazza a játékok leírását, és a tőlem megszokott módon változatokat és tanítási javaslatokat is. Látni fogja, milyen módon használhatja a képességek fejlesztésére, milyen területekhez kapcsolhatók.

A 10 legjobb, számolási készséget fejlesztő játék

Szintén egy listát kap, amely tartalmazza a játékok leírását, és a tőlem megszokott módon változatokat és tanítási javaslatokat is. Látni fogja azt is, hogyan használhatja őket a számolási készségek fejlesztésére.

Mennyi időt vesz el az anyagok feldolgozása?

 

Valójában tényleg instant. Azért az, mert valahol felüti, és azonnal alkalmazhatja. És rögtön hat. Tehát nem sok felkészülést igényel az Ön részéről. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem helyes előre belenézni, megtervezni azt, hogy hová és hogyan illessze be.

Mikorra várható az anyagok megérkezése?

 

Az anyagok megérkezése tanévzárás után, július végéig várható.

Előrendelési határidő:
2021. május 27. (csütörtök), 20:00!

Megrendelem a csomagot!

Mennyibe kerül?

 

Ezt a csomagot nem könnyű beárazni. Nem ismerek hasonlót, ami ennyire átfogó, mert többféle oldalról közelít a motivációhoz, de ugyanakkor speciális is, mert a minél egyszerűbb használhatóság, gyakorlatorientáltság vezérli az elkészülését. Mindez fölösleges szócséplés nélkül.

Ráadásul ez nem egy tankönyvi anyag olyan oktatóktól, akik nem sok tapasztalatot szereztek valóságos iskolai környezetben. Ezekből a gyűjteményekből gyakorlatias, azonnal alkalmazható tudást szerezhet, amit egy olyan pedagógus közvetít, aki több mint 3 és fél évtizede van a pályán, és elég nagy rálátása van arra, hogy a gyerekeknél mi működik és mi nem.

Ezt a csomagot árazhattam volna több tízezer forintra, mert bámulatos, hogy ebben az agyondigitalizált világban is mennyire beválnak ezek a játékok és fejtörők!

De nem áraztam. Sőt, még csak 10 ezret sem kérek el érte. Az árat úgy határoztam meg, hogy ne legyen gond kifizetni.

Az „Instant Motiváció” logikai csomag ára most elővételben:
15 700 Ft helyett csak 7 700 Ft!

Előrendelési határidő:
2021. május 27. (csütörtök), 20:00!

Megrendelem a csomagot!

Ráadásként MOST a két ajándék PDF is jár a csomag mellé!
Garancia?

 

Igen, most is adok rá. Ha ismeri a korábbi anyagaimat, akkor tudja, hogy csak olyat ajánlok, aminek nagy hasznát veszi. És ez a mostani még inkább ilyen, mert a praktikusság és az érintettség volt a legfőbb két szempont. Ráadásul én is pedagógus vagyok, és azokat használom is, amiket másoknak javaslok.

Biztosan tudom, hogy ez a csomag is hasznot fog hajtani Önnek, így 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá!

Ha nem tetszik, vagy ha nem válik be, akármikor küldhet egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom Önnek a pénzét! Nincs harag, és a tudást is megtarthatja.

Figyelem!

 

Még azt el szeretném mondani, hogy az Ön eredményei, sikerei csak saját magán múlnak. Semmilyen útmutató tananyag nem ér önmagában sokat, ha nem alkalmazza napi szinten. Írtam, „instant” a csomag… Ez igaz, kapásból is alkalmazhatja. De minél több előkészítést végez, és figyelve a csoportját, a látottakhoz igazítja a további lépéseket, annál jobb eredményekre számíthat. Azaz Önnek kell az olvasottakat tettekre váltania.

Tehát sikert nem tudok garantálni, csak azt, hogy olyan tartalmat adok át, ami megfelelő kezekben szellemi aranybányává válhat, ami bámulatos eredményeket produkálhat.

Előrendelési határidő:
2021. május 27. (csütörtök), 20:00!

Megrendelem a csomagot!

Tehát nézzük, mit kap összesen…

 

Instant Motiváció logikai csomag:

50 + villámjáték (nemcsak) matekórák elejére, vagy végére

100 + tréfás (és nagy kedvenc) villámfejtörő

A 12 legkapósabb logikai fejtörő típus

A gondolkodás fejlesztése 10 észjátékkal – lépésekre, kérdésekre bontva

Két bónusz ráadás:

A 10 legjobb, matematikai képességeket fejlesztő játék

A 10 legjobb, számolási készséget fejlesztő játék

Hogyan szerezheti meg?

 

Töltse ki értelemszerűen a megrendelési űrlapot, majd ellenőrizze le a megadott adatokat!

Kattintson a „MEGRENDELEM” gombra!

Ezután kapni fog egy e-mailt a rendeléséről és a tudnivalókról.

Július végéig számíthat a teljes csomag, a bónuszokkal együtt összesen hat anyag megérkezésére.

Van olyan kérdés, amire nem kapott választ?
Hívjon a +36 20 222 9813 számon, vagy írjon ide: fejlesztestablajatekkal[kukac]meszaros-mihaly[pont]hu

INSTANT MOTIVÁCIÓ logikai csomag MEGRENDELÉSE:

Adatait bizalmasan kezelem, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adom ki.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Az űrlap beküldésével elismeri, hogy a meszaros-mihaly.hu Általános szerződési feltételeit megismerte, elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti. Megrendelését 14 napon belül következmények nélkül visszamondhatja írásban, az info[@]meszaros-mihaly[.]hu címre küldött e-mailben.

Név*:
E-mail cím*:
Számlázási név:*:
Számlázási cím:*:
Postázási név::
Postázási cím::
Telefonszám::
Üzenet::
Instant Motiváció logikai csomag*:
Az adatkezelési szabályzatot ide kattintva tekintheti meg.